Glædelig jul!

Kontor: Konfirmandhuset, Skolemarken 11, 9500 Hobro
Email: hmu@km.dk

Har fridag om mandagen.
Henviser under ferie på telefonsvarer til vagthavende præst

Sognepræst Hanne Munk (ansat juni 2016) varetager alle sognets almindelige kirkelige opgaver herunder også børne- og unge arbejde. Hanne Munk har nu fået bopæl i sognet, da præstegården er købt og ligger i Valsgaard. Hanne har mulighed for både at komme på besøg i hjemmet eller sygehuset samt gøre brug af kontoret i konfirmandhuset i Oue.

Stillingen som børne- og ungepræst er blevet besat af Jane Jelsbak. Stillingen er tænkt med særligt henblik på børn- og unge arbejde både i Oue og Valsgaard sogne, men også i Rold og Vebbestrup, i Arden og Storarden samt Astrup og Rostrup. Jane Jelsbak skal arbejde sammen med Hanne Munk for at styrke det allerede aktive børne- og unge arbejde.

Jane Jelsbak indgår sammen med egnens øvrige præster i afløsning på ferie og fridage.

Sognepræstens sekretær:
Gunvor Langdal Nielsen
Kontor i Arden sognegård, Kirkealle 1, 9510 Arden
Mail: gln@km.dk

Sekretærkontoret er åbent:

mandag 14-16
tirsdag 8-9.30
onsdag 13-16
fredag 14-17

Alle fødselsanmeldelser, papirer og andre sager til sognepræsten kan afleveres
hos  sekretær Gunvor Langdal Nielsen, Kirkealle 1, 9510 Arden.