Oue &

Valsgaard

kirke

Aktiviter i og omkring kirkerne

Fastelavnsgudstjeneste

Søndag den 11. februar kl. 14.00 er der fastelavnsgudstjeneste i Valsgaard kirke. Vi håber, at kirken denne dag bliver fyldt med søde prinsesser, drabelige monstre, gode feer og farverige dyr.

Efter gudstjenesten er der tøndeslagning i Forsamlingshuset, hvor der er mulighed for at købe fastelavnsboller, te og kaffe.

Palmesøndag
Søndag den 25. marts kl. 14.00 er der påskegudstjeneste i børnehøjde.

Alle børn ved, at vi fejrer jul, fordi Jesus blev født. Nu skal de også opleve påsken, kirkens store højtid. De skal høre om det drama, der udspiller sig fra Palmesøndag til Påskedag, og som giver hele fortællingen om Guds søn mening.
Efter gudstjenesten er der påskeæggejagt.

Musikalsk legestue den 4. april & 11. april
For dagplejere i området og hjemmegående forældre med børn i alderen 1- 3 år. Det er 30 minutter i kirken sammen med organist og præst, sange, musik, sjov og fortælling. Man møder bare op.

Formiddagskaffe i konfirmandhuset i Oue mandag den 12. marts kl. 10 - 11.30
Rundstykker og godt fællesskab, højskolesangbogen og fortællinger. Paul Arnbak står for en dejlig formiddag i Oue konfirmandhus, Skolemarken 11B.
Alle er velkommen, det er ganske gratis, og man skal ikke meldes til, bare dukke op, så er der kaffe på kanden.

Dialog-gudstjeneste i Valsgaard torsdag den 1. marts kl. 19.30
Oplev en helt anderledes gudstjeneste, når vi afholder Dialoggudstjeneste i Valsgård kirke torsdag ??? kl. 19.30. Her er bibeltekst og stedet rum for meninger og snak om teksten. Nysgerrig? Kom og vær med! Temaet denne aften er "At leve for hinanden".

Danmissions forårsmøde i Oue tirsdag den 13. marts kl. 19
Vi begynder kl. 19.00 med en kort andagt i Oue kirke. Så går vi til konfirmandhuset, hvor Lars Mandrup, tidl. missionær og formand for Danmission, vil tale over emnet ”Madagasker genoplevet”.

Derefter kaffe og 15 minutters generalforsamling. Efter kaffen vil Lars Mandrup svare på spørgsmål. Aftenen afsluttes kl. 22.