Glædelig jul!

Aktiviteter

De næste måneder er der mange forskellige aktiviteter for store og små, listen er lang, kig gerne igennem og kom endelig og vær med.

Velkomme i og omkring kirken.

Dialog-gudstjeneste

Torsdag den 2. november kl. 19.30 Aftenens tema er: Forsoning. Deltag i en helt anderledes gudstjeneste, når vi afholder Dialoggudstjeneste. Her er bibeltekst, men ingen prædiken, i stedet rum for meninger og gode input om emnet. Nysgerrig? Kom og vær med!
Der er kaffe og te i våbenhuset fra kl. 19.00. Tidligere pilgrimspræst i Viborg Stift Anette Foged Schultz kommer og starter Dialoggudstjenester op sammen med os. Der vil blive dialoggudstjenester en torsdag aften hver tredje måned i året der kommer.

Alle Helgen gudstjeneste

Søndag den 5. novemeber holder vi Alle Helgen gudsteneste i Oue kirke kl. 9.30 og i Valsgård kirke kl. 11.00.

Traditionen tro læses navnene op på dem som er gået bort i året der gik. Der er kaffe på kanden i våbenhuset ½ time før gudstjenesten.

Spejdernes nytårsparade i Oue

Søndag den 7. januar kl. 18.00. Spejderne går fakkeloptog gennem Oue og starter fra Mælkevejen kl. 18.00. Fakkeloptoget slutter med at spejderne står med faklerne foran kirken op til gudstjenesten, som er kl. 18.30.

Spaghetti-gudstjenester
Torsdag den 26. oktober kl. 17.30 i Oue kirke hvor minikonfirmanderne medvirker.

Mandag den 27. november kl. 17.30 i Valsgård kirke hvor minikonfirmanderne medvirker.

Mandag 29. januar kl. 17.30 i Valsgård kirke.

Børne og unge præst Jane Jelsbak står som regel for spaghettigudstjenesterne, og der er altid gratis fællesspisning bagefter.

I Oue spiser man i konfirmandhuset, og i Valsgård spiser man i forsamlingshuset. Det er ganske gratis. Hver gudstjeneste har et spændende tema, se opslag i Spar og på kirkernes facebooksider.
Det er i øvrigt muligt også at få kørsel til børnegudstjenesterne, via kirketaxi ligesom til de almindelige gudstjenester, også fra f.eks. Valsgård til Oue. Kontakt Hanne for nærmere info.

JuleKoncerter

Onsdag den 6. december kl. 19.30 i Oue kirke. Kammerkoret synger julen ind, med juleklassikere og andet godt. Efter koncerten er der en kop kaffe og te i våbenhuset

Onsdag den 13. december kl. 19.30 i Valsgård kirke. Kirkekoret, kammerkoret og kirkesangere bidrager til denne dejlige koncert. Også her er der en kop kaffe og te bagefter i våbenhuset.

Familie og børne arrangementer i julen

Julefortællinger

Onsdag den 6. december og onsdag den 13. december er der julefortælling for dagplejen i Valsgård kirke.

Julehyggedag

Søndag den 10. december kl. 11-16, er der Julehyggedag i Oue for hele familien.

Oue Husmoderkreds har i mange år bagt gode kager til denne dag og koret
har medvirket ved gudstjenesten kl. 14 og bagefter. I år starter vi noget nyt, sammen med denne tradition, og håber at både børnefamilier og alle andre har lyst til at være med - og også vil køre efter det!
Vi mødes kl. 11 i Oue konfirmandhus, Skolemarken 11b til kaffe på kanden.
Kl. 11-12.10. Børn og voksne laver små enkle dørdekorationer af gran og bånd... en hel masse af dem!!
Kl. 12.10 - ca. 12.30 suppe og brød til alle.
Derefter: de som har biler, kører sammen med børnene ud i sognene, banker på og siger værsgo 😊 - så folk kan pynte deres hoveddør med de flotte grandekorationer.
Kl. 14.00 gudstjeneste i Oue kirke, hvor koret også medvirker.
Kl. 15.00 Kaffe/sodavand og husmoderkredsens gode kage i konfirmandhuset.

Juletræ i Valsgård forsamlingshus
Den 27. december, 3. juledag er der juletræ i Valsgård forsamlingshus. Menighedsrådet har pyntet juletræet. Vi synger, der er historie for børnene, leg og slikposer. Måske kommer julemanden også forbi på hans vej tilbage til Nordpolen.
Det er noget for alle, både voksne og børn.

Rosengårdscentret

Der er ikke længere gudstjeneste på Rosengårdscentret lillejuleaften

Formiddagskaffe mandag den 15. januar kl. 10-11.30
Rundstykker og godt fællesskab, højskolesangbogen og fortællinger.

Paul Arnbak står for en dejlig formiddag i Oue konfirmandhus, Skolemarken 11B, Oue.
Alle er velkommen, det er ganske gratis, og man skal ikke meldes til, bare dukke op, så er der kaffe på kanden.