Oue & Valsgaard

kirke

Her findes de fleste af kirkens aktiviteter i sognene, listen er lang.

Vel mødt!

Torsdag den 17. august starter Babysalmesang op igen efter ferien.

Se vores Facebookside "Det er for børn i Oue Valsgaard kirker" eller ring til Hanne på 24 65 33 88 for flere oplysninger.

Der behøves absolut ingen forkundskaber -kun lysten til at være med.

Familiegudstjenester

Torsdag 31. august kl. 17.30 i Valsgård kirke: børnegudstjeneste ved Jane Jelsbak og bagefter spisning i forsamlingshuset.

Torsdag 26. oktober kl. 17.30 i Oue kirke: børnegudstjeneste ved Jane Jelsbak og bagefter spisning i konfirmandhuset.

Velkomst til de nye konfirmander

Søndag den 3. september Vi byder et ekstra velkommen til vores nye konfirmander ved disse søndagsgudstjenester, hvor der er kaffe/sodavand efter gudstjenesten for alle. Det er kl. 9.30 i Oue og 11.00 i Valsgård.

Høstgudstjeneste

Søndag den 17. september Pluk en spand æbler eller en buket af sensommerens blomster og tag den med i kirke denne dag – eller lad børnene gøre det - I får den med hjem igen bagefter. Vi siger tak til Gud for alt det gode vi får, kornhøst, frugt og blomster, børn og liv! Det er kl. 9.30 i Oue og kl. 11.00 i Valsgård.

Formiddagskaffe

Mandag den 2. oktober kl. 10 - 11.30 Rundstykker og godt fællesskab, højskolesangbogen og fortællinger. Paul Arnbak står for en dejlig formiddag i Oue konfirmandhus, Skolemarken 11B. Alle er velkommen, det er ganske gratis og man skal ikke meldes til, bare dukke op, så er der kaffe på kanden.